VVD: Stichting e-laad speelt ‘Sinterklaas’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Monique Bakx

    Een mooier compliment kan de Stichting E Laad niet krijgen. Het is een eer en een feest om Sinterklaas te spelen.

  • Tom van Zanten

    Wanneer gaat de VVD zich in dit land eens met zinnige dingen bezig houden im plaats van dit soort gemekker. Als de markt het niet oppakt heeft de overheid een taak te vervullen. Als we denken zoals Leegte hadden we nu heel veel zaken in onze infrastructuur nooit gehad. Ik wordt moe van al die kamerleden die niet gehinderd door enige kennis van zaken ons belastinggeld opmaken en dit soort onzin lopen te verkopen.