Frits Hessing: ‘Louwman wil gewoon mijn bedrijf inpikken’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ruth Jacobus

  Echte ondernemers zijn niet bang om een keer op hun bek te gaan ipv elkaar tegenwerken moeten de autoimporteurs samenwerken om iets te ondernemen tegen de expansiedrift van de Duitsers Porsche, Mercedes, VW. Heb respect voor Frits hessing en andere VOC andernemers die lef hebben.

 • Gerard

  Een paar mensen weten er het fijne van maar het is natuurlijk erg jammer dat Louman geen betalingsregeling wil treffen met Hessing. Had een hoop ellende kunnen schelen. Vergeet niet dat het autobedrijf goed liep, de rijken zijn namelijk nog steeds rijk. Kom op Louman …laat Hessing niet ten onder gaan.

 • Peter Bohutnik

  spreken is zilver…..

 • T

  Het is alleen maar sneu voor de werknemers. Hessing zelf zal er vast niet ineens economy class voor hoeven te vliegen naar de Kaaiman Eilanden…

 • Cees

  Hoe kan nu toch een bedrag van deze grootorde niet “regelbaar” zijn onder nette zakenmensen van dit kaliber? Hessing is toch veel meer waard zeker? Dhr.Louwman kan toch niet hard maken dat hij “geen keus had” ?!!!
  Ik leef mee met de ondernemer, zijn familie en met alle betrokkenen.
  Dhr. Louwman is blijkbaar van het allooi waar U beter geen zaken mee doet.