Urgenda: in de toekomst halveert het autobezit

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem J. Wessel

    Waar je bijna niemand over hoort praten wat betreft het duurzaam rijden is dat de elktriciteit ook opgewekt moet worden, dat geeft b.v. de elektrische Citroën Zero ook een uitstoot van 67 gram co om deze elektriciteit op te wekken!
    In Frankrijk is dit 47 gram omdat daar veel elektriciteit opgewekt wordt met kern energie. Dat willen wij (sinds Japan) ook niet meer

Urgenda: in de toekomst halveert het autobezit | Automotive Online

Urgenda: in de toekomst halveert het autobezit

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem J. Wessel

    Waar je bijna niemand over hoort praten wat betreft het duurzaam rijden is dat de elktriciteit ook opgewekt moet worden, dat geeft b.v. de elektrische Citroën Zero ook een uitstoot van 67 gram co om deze elektriciteit op te wekken!
    In Frankrijk is dit 47 gram omdat daar veel elektriciteit opgewekt wordt met kern energie. Dat willen wij (sinds Japan) ook niet meer