Amsterdam RAI koopt Fleet en Taxi Expo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Strategie
De twee beurzen trekken samen zo’n vierduizend bezoekers per editie. Daarmee waren de beurzen succesvol, zegt TMG, dat er desalniettemin vanaf wilde omdat ze niet meer in de strategie van het bedrijf passen.

“Voor ons betekent het juist een waardevolle toevoeging van onze automotive portefeuille”, zegt directeur Exhibitions Ids Boersma van Amsterdam RAI. Volgens Boersma sluiten de twee evenementen uitstekend aan bij de bestaande RAI automotive beurzen AutoRAI, AutovakRAI en BedrijfsautoRAI.

“Zeker voor wat betreft de Taxi Expo kennen we al veel van de exposanten van de AutoRAI. Dat is echt ons domein”, aldus de beursdirecteur. “Ook met Fleet Management Expo hebben we al banden, vanwege de exposanten, maar bijvoorbeeld ook via het vakblad Fleetmotive, dat al jaren de vaste mediapartner is.”

Verhuizing
De overname is met onmiddellijke ingang, maar de voor november van dit jaar geplande beurzen vinden nog in Houten plaats. Volgend jaar blijven de Expo’s in dezelfde periode, maar verhuizen ze naar het beursgebouw in Amsterdam. De projectmanager die beide beurzen al jaren organiseert, Patrick van Tilburg, blijft via zijn nieuwe expo-adviesbureau Expomotion als als projectmanager aan de evenementen verbonden, tenminste tot en met de editie van 2011. “Voor de verder groei van beide beurzen is de overgang een goede zaak”, stelt Van Tilburg. “Dit jaar verandert er voor standhouders en bezoekers overigens weinig. Beide beurzen liggen goed op schema om de successen van afgelopen jaar op vlak van bezoekers, exposanten en waardering te overtreffen.”Op de foto vlnr: Josja Zijlstra (Uitgever Features TMG), Patrick van Tilburg (Projectmanager Fleet Management Expo & Taxi Expo), Stefan Vernooij (Domein Manager Automotive Amsterdam RAI), Ids Boersma (Algemeen Directeur RAI Exhibitions).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Amsterdam RAI koopt Fleet en Taxi Expo | Automotive Online

Amsterdam RAI koopt Fleet en Taxi Expo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Strategie
De twee beurzen trekken samen zo’n vierduizend bezoekers per editie. Daarmee waren de beurzen succesvol, zegt TMG, dat er desalniettemin vanaf wilde omdat ze niet meer in de strategie van het bedrijf passen.

“Voor ons betekent het juist een waardevolle toevoeging van onze automotive portefeuille”, zegt directeur Exhibitions Ids Boersma van Amsterdam RAI. Volgens Boersma sluiten de twee evenementen uitstekend aan bij de bestaande RAI automotive beurzen AutoRAI, AutovakRAI en BedrijfsautoRAI.

“Zeker voor wat betreft de Taxi Expo kennen we al veel van de exposanten van de AutoRAI. Dat is echt ons domein”, aldus de beursdirecteur. “Ook met Fleet Management Expo hebben we al banden, vanwege de exposanten, maar bijvoorbeeld ook via het vakblad Fleetmotive, dat al jaren de vaste mediapartner is.”

Verhuizing
De overname is met onmiddellijke ingang, maar de voor november van dit jaar geplande beurzen vinden nog in Houten plaats. Volgend jaar blijven de Expo’s in dezelfde periode, maar verhuizen ze naar het beursgebouw in Amsterdam. De projectmanager die beide beurzen al jaren organiseert, Patrick van Tilburg, blijft via zijn nieuwe expo-adviesbureau Expomotion als als projectmanager aan de evenementen verbonden, tenminste tot en met de editie van 2011. “Voor de verder groei van beide beurzen is de overgang een goede zaak”, stelt Van Tilburg. “Dit jaar verandert er voor standhouders en bezoekers overigens weinig. Beide beurzen liggen goed op schema om de successen van afgelopen jaar op vlak van bezoekers, exposanten en waardering te overtreffen.”Op de foto vlnr: Josja Zijlstra (Uitgever Features TMG), Patrick van Tilburg (Projectmanager Fleet Management Expo & Taxi Expo), Stefan Vernooij (Domein Manager Automotive Amsterdam RAI), Ids Boersma (Algemeen Directeur RAI Exhibitions).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.