Zafira is Gezinsauto van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Gezinsauto van het Jaar is een publieksprijs: de organisatie is in handen van de bladen Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien en ANWB Kampioen, de stemmen kwamen van ruim twintigduizend mensen, via websites en tijdens de Jonge Gezinnen Beurs die onlangs in Utrecht werd gehouden.

De drie genomineerden werden eerder al gekozen door een vakjury, waarna de Zafira bijna vijftig procent van de stemmen binnenhaalde. Het is voor het eerst dat Opel deze prijs – die acht keer eerder werd uitgereikt – wint. Geen enkel merk heeft de titel twee keer gewonnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Zafira is Gezinsauto van het Jaar | Automotive Online

Zafira is Gezinsauto van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Gezinsauto van het Jaar is een publieksprijs: de organisatie is in handen van de bladen Ouders van Nu, Kinderen, Groter Groeien en ANWB Kampioen, de stemmen kwamen van ruim twintigduizend mensen, via websites en tijdens de Jonge Gezinnen Beurs die onlangs in Utrecht werd gehouden.

De drie genomineerden werden eerder al gekozen door een vakjury, waarna de Zafira bijna vijftig procent van de stemmen binnenhaalde. Het is voor het eerst dat Opel deze prijs – die acht keer eerder werd uitgereikt – wint. Geen enkel merk heeft de titel twee keer gewonnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.