Nieuwe diensten voor bijtellingsregistratie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autobijtelling.net is niet de enige die brood ziet in het nieuwe dealerbesluit: Technocon lanceert op 1 oktober het rittenregistratiesysteem Zerodelta. Dit systeem bestaat uit gps-units die ingebouwd worden in de (demo-)auto’s van het autobedrijf en een usb-stick voor elke werknemer. De werknemer steekt zijn usb-stick in het gps-apparaat van de auto die hij mee naar huis neemt. Op de usb-stick wordt opgeslagen in welke auto’s de werknemer heeft gereden, evenals de afgelegde kilometers, routes, vertrek- en aankomsttijden. De werkgever kan de sticks aan het eind van de maand uitlezen. Via de website van Zerodelta kan hij zien hoeveel bijtelling iedere werkgever moet betalen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe diensten voor bijtellingsregistratie | Automotive Online

Nieuwe diensten voor bijtellingsregistratie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autobijtelling.net is niet de enige die brood ziet in het nieuwe dealerbesluit: Technocon lanceert op 1 oktober het rittenregistratiesysteem Zerodelta. Dit systeem bestaat uit gps-units die ingebouwd worden in de (demo-)auto’s van het autobedrijf en een usb-stick voor elke werknemer. De werknemer steekt zijn usb-stick in het gps-apparaat van de auto die hij mee naar huis neemt. Op de usb-stick wordt opgeslagen in welke auto’s de werknemer heeft gereden, evenals de afgelegde kilometers, routes, vertrek- en aankomsttijden. De werkgever kan de sticks aan het eind van de maand uitlezen. Via de website van Zerodelta kan hij zien hoeveel bijtelling iedere werkgever moet betalen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.