Doornbos en A1-team op Bavaria City Racing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat werd vanochtend officieel bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst.
Ook het Nederlandse A1-grandprix-team geeft net als vorig jaar een demonstratie. Vorig jaar werden de auto’s bestuurd door Jos Verstappen en teambaas Jan Lammers. Dit jaar door Jeroen Bleekemolen en Luijendijk junior. Het hoofdprogramma van het evenement is inmiddels in grote lijnen bekend. Zo zijn sowieso de F1-teams van Renault en Spyker actief. Verder doen er onder andere meerdere F3-teams, WTCC-auto’s en auto’s uit de Lotus Formule 5000 mee.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Doornbos en A1-team op Bavaria City Racing | Automotive Online

Doornbos en A1-team op Bavaria City Racing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat werd vanochtend officieel bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst.
Ook het Nederlandse A1-grandprix-team geeft net als vorig jaar een demonstratie. Vorig jaar werden de auto’s bestuurd door Jos Verstappen en teambaas Jan Lammers. Dit jaar door Jeroen Bleekemolen en Luijendijk junior. Het hoofdprogramma van het evenement is inmiddels in grote lijnen bekend. Zo zijn sowieso de F1-teams van Renault en Spyker actief. Verder doen er onder andere meerdere F3-teams, WTCC-auto’s en auto’s uit de Lotus Formule 5000 mee.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.