Van Putten teamleider MAN Dakar-team

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Putten is bij de contacten tussen het winnende team en MAN betrokken geweest. “De winst van Stacey was het einde van een geslaagd driejarenplan”, aldus Van Putten. “MAN besloot dat het daar een vervolg aan wilden geven en komt nu daarom met een eigen team dat gedeeltelijk eigendom is van MAN Nederland en de fabrikant. Hans Stacey wordt een van de coureurs. Vanwege mijn verleden in de autosport is mij gevraagd om daar leiding aan te geven. Dat leek mij leuk, dus ben ik nu een dag per week in Best om ons voor te bereiden om de komende editie van Dakar.”
MAN doet mee met vier trucks: twee komen uit in de superklasse, de andere twee in de ‘standaard’-klasse. De ambities zijn hoog. “Vorige keer hebben we gewonnen: nu we willen we de komende drie minimaal twee keer winnen en iedere keer het podium halen”, aldus Van Putten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Putten teamleider MAN Dakar-team | Automotive Online

Van Putten teamleider MAN Dakar-team

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Putten is bij de contacten tussen het winnende team en MAN betrokken geweest. “De winst van Stacey was het einde van een geslaagd driejarenplan”, aldus Van Putten. “MAN besloot dat het daar een vervolg aan wilden geven en komt nu daarom met een eigen team dat gedeeltelijk eigendom is van MAN Nederland en de fabrikant. Hans Stacey wordt een van de coureurs. Vanwege mijn verleden in de autosport is mij gevraagd om daar leiding aan te geven. Dat leek mij leuk, dus ben ik nu een dag per week in Best om ons voor te bereiden om de komende editie van Dakar.”
MAN doet mee met vier trucks: twee komen uit in de superklasse, de andere twee in de ‘standaard’-klasse. De ambities zijn hoog. “Vorige keer hebben we gewonnen: nu we willen we de komende drie minimaal twee keer winnen en iedere keer het podium halen”, aldus Van Putten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.