En de winnaar van de Pirellikalender is…

Redactie Redactie
• Laatste update:

198 stuks. Hoe is het mogelijk, zo’n nauwkeurige voorspelling? “Een mix van ervaring, fingerspitzengefühl, yin-yang, win-win, extrapolatie van de cijfers en natuurlijk een flink deel gokken”, aldus de verheugde winnaar.
Menting (links op de foto) kreeg de exclusieve Pirelli-kalender, waarvan er voor heel Nederland slechts tachtig beschikbaar zijn, uitgereikt door Pirelli-vertegenwoordiger Henk van Dam. Mentings collega’s kunnen niet meegenieten van de nieuwe aanwinst: “De buit gaat mee naar huis.”
De winnaar was overigens niet de enige van de 452 deelnemers die het aantal verkochte auto’s exact nauwkeurig had voorspeld. Ook Johan Kloosterboer voorspelde precies het juiste aantal. Maar hij deed zijn schatting later dan Menting. Volgens de reglementen gaat de prijs naar de eerste voorspeller. De nummer twee rest slechts een eervolle vermelding.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

En de winnaar van de Pirellikalender is… | Automotive Online

En de winnaar van de Pirellikalender is…

Redactie Redactie
• Laatste update:

198 stuks. Hoe is het mogelijk, zo’n nauwkeurige voorspelling? “Een mix van ervaring, fingerspitzengefühl, yin-yang, win-win, extrapolatie van de cijfers en natuurlijk een flink deel gokken”, aldus de verheugde winnaar.
Menting (links op de foto) kreeg de exclusieve Pirelli-kalender, waarvan er voor heel Nederland slechts tachtig beschikbaar zijn, uitgereikt door Pirelli-vertegenwoordiger Henk van Dam. Mentings collega’s kunnen niet meegenieten van de nieuwe aanwinst: “De buit gaat mee naar huis.”
De winnaar was overigens niet de enige van de 452 deelnemers die het aantal verkochte auto’s exact nauwkeurig had voorspeld. Ook Johan Kloosterboer voorspelde precies het juiste aantal. Maar hij deed zijn schatting later dan Menting. Volgens de reglementen gaat de prijs naar de eerste voorspeller. De nummer twee rest slechts een eervolle vermelding.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.