Peugeot Renault Volvo

Steven Don Steven Don
Toralt Deinum

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • volvo occasions

    Ik kan me nog goed herinneren dat we in de DP-01-VG (een V6SL automatique van vroeg 1979), op drie cylinders uit Duitsland, van mijn vader, zijn komen rijden omdat één setje kontaktpuntjes op waren tegenwoordig heb je auto’s waarvan een cylinderbank uitgeschakeld wordt, dit was de voorloper zal ik maar zeggen.

Peugeot Renault Volvo | Automotive Online

Peugeot Renault Volvo

Martijn Roede Martijn Roede
Toralt Deinum

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • volvo occasions

    Ik kan me nog goed herinneren dat we in de DP-01-VG (een V6SL automatique van vroeg 1979), op drie cylinders uit Duitsland, van mijn vader, zijn komen rijden omdat één setje kontaktpuntjes op waren tegenwoordig heb je auto’s waarvan een cylinderbank uitgeschakeld wordt, dit was de voorloper zal ik maar zeggen.