#DCDW Nederlandse partner Live Person Automotive

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Berichten uit verschillende bronnen komen in één inbox binnen (foto: Shutterstock)

#DCDW (Digital Car Dealer Workshop) is aangesteld als reseller voor de Benelux van Live Person Automotive. Hiermee kunnen autobedrijven via één platform reageren op berichten van leads, prospects en klanten uit verschillende bronnen. Dit meldt Paul de Vries, eigenaar van #DCDW. Paul de Vries heeft een column in Automotive Magazine over online autoverkoop.

Leads, prospects en klanten communiceren via verschillende kanalen met het autobedrijf. Een groeiend deel van de gesprekken vindt plaats door middel van direct messaging tools als sms, Whatsapp, Facebook Messenger en Apple Business Chat. Live Person Automotive voegt de verschillende kanalen samen op één platform. Volgens De Vries garandeert dit overzichtelijke en soepele communicatie tijdens de volledige klantreis, van leadfase en aankoop tot aftersales. 

#DCDW is ook de Nederlandse partner voor Call Track Manager, Calldrip en heeft een eigen BDC.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

#DCDW Nederlandse partner Live Person Automotive | Automotive Online

#DCDW Nederlandse partner Live Person Automotive

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Berichten uit verschillende bronnen komen in één inbox binnen (foto: Shutterstock)

#DCDW (Digital Car Dealer Workshop) is aangesteld als reseller voor de Benelux van Live Person Automotive. Hiermee kunnen autobedrijven via één platform reageren op berichten van leads, prospects en klanten uit verschillende bronnen. Dit meldt Paul de Vries, eigenaar van #DCDW. Paul de Vries heeft een column in Automotive Magazine over online autoverkoop.

Leads, prospects en klanten communiceren via verschillende kanalen met het autobedrijf. Een groeiend deel van de gesprekken vindt plaats door middel van direct messaging tools als sms, Whatsapp, Facebook Messenger en Apple Business Chat. Live Person Automotive voegt de verschillende kanalen samen op één platform. Volgens De Vries garandeert dit overzichtelijke en soepele communicatie tijdens de volledige klantreis, van leadfase en aankoop tot aftersales. 

#DCDW is ook de Nederlandse partner voor Call Track Manager, Calldrip en heeft een eigen BDC.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.