Omzet Auto1 Group nadert drie miljard

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Auto 1 is in 30 landen actief. (Foto: Shutterstock)

Auto1 Group heeft in 2018 de omzet zien stijgen van 2,3 naar 2,9 miljard euro (+32%). Dat meldt het moederbedrijf van Wijkopenauto’s.nl vandaag. Over het resultaat doet het bedrijf geen uitspraken. 

In totaal werden er meer dan 540 duizend occasions verhandeld via het Auto1-platform. Het bedrijf heeft inmiddels 400 inkooppunten in Europa. In totaal zijn er nu 55 duizend kopende autobedrijven. Sinds dit jaar is het voor retailers mogelijk om hun aanbied via het Auto1-platform aan te bieden aan consumenten. Het in 2012 opgerichte bedrijf verhandelde sinds de start meer dan één miljoen voertuigen. 

In Nederland meldde concurrent Ikwilvanmijnautoaf.nl – dat niet voorraadhoudend is – eerder dit jaar dat het bedrijven gaat beoordelen en de annuleringsfee voor consumenten schrapt. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Omzet Auto1 Group nadert drie miljard | Automotive Online

Omzet Auto1 Group nadert drie miljard

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Auto 1 is in 30 landen actief. (Foto: Shutterstock)

Auto1 Group heeft in 2018 de omzet zien stijgen van 2,3 naar 2,9 miljard euro (+32%). Dat meldt het moederbedrijf van Wijkopenauto’s.nl vandaag. Over het resultaat doet het bedrijf geen uitspraken. 

In totaal werden er meer dan 540 duizend occasions verhandeld via het Auto1-platform. Het bedrijf heeft inmiddels 400 inkooppunten in Europa. In totaal zijn er nu 55 duizend kopende autobedrijven. Sinds dit jaar is het voor retailers mogelijk om hun aanbied via het Auto1-platform aan te bieden aan consumenten. Het in 2012 opgerichte bedrijf verhandelde sinds de start meer dan één miljoen voertuigen. 

In Nederland meldde concurrent Ikwilvanmijnautoaf.nl – dat niet voorraadhoudend is – eerder dit jaar dat het bedrijven gaat beoordelen en de annuleringsfee voor consumenten schrapt. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.