Autoscout24 koopt Autotrader van Sanoma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden beide bedrijven vandaag.

European Autotrader staat los van Autotrader.com en bedient de Nederlandse markt. De Sanoma-dochter is goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer zes miljoen euro. Daarmee is het de derde grootste partij in Nederland. Autoscout24 is naar eigen zeggen de grootste occasionportal van Nederland.

Jurgen Vugts, managing director Autoscout24 Nederland: “De samenwerking tussen twee merken die bepalend zijn voor de Nederlandse automotive markt is een geweldige uitdaging. Samen hebben we meer innovatiekracht.”  

Het is nog onbekend wat dit betekent voor de samenwerking tussen Autoweek en Autotrader en tussen Autotrader en Gaspedaal. In 2014 stopten Autotrader en Autoscout24 de samenwerking, maar later stapte Autotrader toch weer in. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoscout24 koopt Autotrader van Sanoma | Automotive Online

Autoscout24 koopt Autotrader van Sanoma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden beide bedrijven vandaag.

European Autotrader staat los van Autotrader.com en bedient de Nederlandse markt. De Sanoma-dochter is goed voor een jaarlijkse omzet van ongeveer zes miljoen euro. Daarmee is het de derde grootste partij in Nederland. Autoscout24 is naar eigen zeggen de grootste occasionportal van Nederland.

Jurgen Vugts, managing director Autoscout24 Nederland: “De samenwerking tussen twee merken die bepalend zijn voor de Nederlandse automotive markt is een geweldige uitdaging. Samen hebben we meer innovatiekracht.”  

Het is nog onbekend wat dit betekent voor de samenwerking tussen Autoweek en Autotrader en tussen Autotrader en Gaspedaal. In 2014 stopten Autotrader en Autoscout24 de samenwerking, maar later stapte Autotrader toch weer in. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.