Dutch Car Traders start online veilinghuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle RDW-geregistreerde bedrijven kunnen op 16 september via een hamerveiling bieden op ruim 100 occasions. De auto’s zijn afkomstig van de leden van DCT. De coöperatie wil wekelijks op maandag gaan veilen. De veiling is gratis, de leden betalen de kosten voor de veiling.

DCT ging eerder dit jaar van start. Inmiddels is er ook een keurmerk ontwikkeld, het DCT OK Keurmerk. Hiermee is de kwaliteit van de auto gewaarborgd, aldus DCT. Uiteraard hebben alle aangeboden auto`s dit keurmerk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.