Particuliere NAP-check bij Autovide

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wanneer een particuliere of zakelijk aanbieder via Autovide een advertentie plaatst, kan er direct een NAP-check worden uitgevoerd. Wanneer de kilometerstand logisch is wordt de advertentie voorzien van een NAP-logo.

Level playing field
Als er in een advertentie geen NAP-logo staat kan een aspirant koper besluiten om zelf een controle van de kilometerstand uit te voeren. Het resultaat wordt vervolgens binnen enkele seconden getoond. “Hiermee geven de particulieren de mogelijkheid om een NAP-label aan hun tweedehands auto hangen”, zegt directeur Ron Kruiver. “Kopers krijgen zelf de mogelijkheid om een check te doen. Daarmee geven we particulieren dezelfde mogelijkheden als autobedrijven.”

Het uitvoeren van een NAP-Check kost €2,95, gelijk aan het tarief dat de Stichting Nationale Auto Pas hanteert.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.