Stam wint Remarketing Innovation Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stam verhandelt als eerste dealergroep in Nederland alle auto’s met een handelsbestemming door middel van internetremarketing. Inruilauto’s worden getaxeerd met behulp van eigen kennis en informatie in plaats van op basis van handelsbiedingen. “Door de efficiëntere inrichting van alle interne processen heeft een forse kostenreductie plaatsgevonden, zonder dat dit ten koste is gegaan van de waarde van de gebruikte auto’s”, aldus de jury, die uit zestien inzendingen de drie finalisten had geselecteerd.

Naast Stam waren ook leasemaatschappij Noordlease en de dealerholding Bochane genomineerd voor de prijs. De winnaar is via een stemming onder de 180 bezoekers van het Remarketing event gekozen.

Het Remarketing Event is een gezamenlijk initiatief van acht vooraanstaande spelers uit de remarketingbranche. Het congres is gericht op leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en andere bedrijven die professioneel te maken hebben met de remarketing van gebruikte auto’s.
Foto: Directeur Geerlof Stam (l) ontvangt de award uit handen van juryvoorzitter en hoofdredacteur van Automotive Jelle Heidstra.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stam wint Remarketing Innovation Award | Automotive Online

Stam wint Remarketing Innovation Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stam verhandelt als eerste dealergroep in Nederland alle auto’s met een handelsbestemming door middel van internetremarketing. Inruilauto’s worden getaxeerd met behulp van eigen kennis en informatie in plaats van op basis van handelsbiedingen. “Door de efficiëntere inrichting van alle interne processen heeft een forse kostenreductie plaatsgevonden, zonder dat dit ten koste is gegaan van de waarde van de gebruikte auto’s”, aldus de jury, die uit zestien inzendingen de drie finalisten had geselecteerd.

Naast Stam waren ook leasemaatschappij Noordlease en de dealerholding Bochane genomineerd voor de prijs. De winnaar is via een stemming onder de 180 bezoekers van het Remarketing event gekozen.

Het Remarketing Event is een gezamenlijk initiatief van acht vooraanstaande spelers uit de remarketingbranche. Het congres is gericht op leasemaatschappijen, dealerholdings, fleetowners en andere bedrijven die professioneel te maken hebben met de remarketing van gebruikte auto’s.
Foto: Directeur Geerlof Stam (l) ontvangt de award uit handen van juryvoorzitter en hoofdredacteur van Automotive Jelle Heidstra.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.