Toyota Van Ekris koopt Van Ramselaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Toyota blijft de grootste autofabrikant ter wereld
(Foto: Shutterstock)

Toyota-dealer Van Ekris koopt collega-dealer Van Ramselaar in Woerden. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar Van Ekris.

De overname past binnen de netwerkherstructurering die Toyota doorvoert.

Bij Van Ekris, dat vestigingen heeft in Maarssen, Mijdrecht en Alphen aan den Rijn, zijn ze blij met de overname van Van Ramselaar. “Het zijn twee prachtige familiebedrijven die beide meer dan honderd jaar bestaan. De gesprekken met Cees van Ramselaar voelden vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van de officiële overdracht goed”, zegt Volkert-Jan Boers, algemeen directeur van Van Ekris. “Toyota van Ramselaar heeft een goede naam en reputatie in de regio Woerden. De overname van Toyota Woerden past perfect in de lange-termijnstrategie en continuïteit van onze bedrijven.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Toyota Van Ekris koopt Van Ramselaar | Automotive Online

Toyota Van Ekris koopt Van Ramselaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Toyota blijft de grootste autofabrikant ter wereld
(Foto: Shutterstock)

Toyota-dealer Van Ekris koopt collega-dealer Van Ramselaar in Woerden. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar Van Ekris.

De overname past binnen de netwerkherstructurering die Toyota doorvoert.

Bij Van Ekris, dat vestigingen heeft in Maarssen, Mijdrecht en Alphen aan den Rijn, zijn ze blij met de overname van Van Ramselaar. “Het zijn twee prachtige familiebedrijven die beide meer dan honderd jaar bestaan. De gesprekken met Cees van Ramselaar voelden vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van de officiële overdracht goed”, zegt Volkert-Jan Boers, algemeen directeur van Van Ekris. “Toyota van Ramselaar heeft een goede naam en reputatie in de regio Woerden. De overname van Toyota Woerden past perfect in de lange-termijnstrategie en continuïteit van onze bedrijven.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.