Dealerholding Van den Udenhout neemt Fietsplezier over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Udenhout breidt zijn fietsactiviteiten uit met de overname van Fietsplezier. (Foto: Van den Udenhout)

Dealerholding Van den Udenhout neemt de Eindhovense vestiging van familiebedrijf John Vermeulen Fietsplezier over, zo laat het bedrijf weten. John Vermeulen blijft samen met zijn kinderen Mark en Linda eigenaar van de vestiging in Geldrop en blijft ook betrokken bij de locatie in Eindhoven.

De overname van de fietsenzaak past in de strategie van Van den Udenhout: “Met deze overname verbreden we ons assortiment en verbinden we twee namen die staan voor kwaliteitsmerken”, aldus Kurt Verhees, dga van Van den Udenhout. Het bedrijf is al langer actief in de fietsenmarkt en startte in 2018 met de verkoop van e-bikes.

Schaalvergroting

Fietsplezier in Eindhoven levert en onderhoudt fietsen van diverse merken, waaronder Gazelle, Koga. Union en Urban Arrow. Volgens John Vermeulen biedt de aansluiting bij Van den Udenhout een mogelijkheid tot schaalvergroting, verdere professionalisering en meer financiële slagkracht. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Dealerholding Van den Udenhout neemt Fietsplezier over | Automotive Online

Dealerholding Van den Udenhout neemt Fietsplezier over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Udenhout breidt zijn fietsactiviteiten uit met de overname van Fietsplezier. (Foto: Van den Udenhout)

Dealerholding Van den Udenhout neemt de Eindhovense vestiging van familiebedrijf John Vermeulen Fietsplezier over, zo laat het bedrijf weten. John Vermeulen blijft samen met zijn kinderen Mark en Linda eigenaar van de vestiging in Geldrop en blijft ook betrokken bij de locatie in Eindhoven.

De overname van de fietsenzaak past in de strategie van Van den Udenhout: “Met deze overname verbreden we ons assortiment en verbinden we twee namen die staan voor kwaliteitsmerken”, aldus Kurt Verhees, dga van Van den Udenhout. Het bedrijf is al langer actief in de fietsenmarkt en startte in 2018 met de verkoop van e-bikes.

Schaalvergroting

Fietsplezier in Eindhoven levert en onderhoudt fietsen van diverse merken, waaronder Gazelle, Koga. Union en Urban Arrow. Volgens John Vermeulen biedt de aansluiting bij Van den Udenhout een mogelijkheid tot schaalvergroting, verdere professionalisering en meer financiële slagkracht. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.