Wensink koopt Ford-dealer Schurer-Kamphuis

Jeroen Vos Jeroen Vos
Evert Schurer, eigenaar Ford-dealer Schurer-Kamphuis, en Laurens Stigter, Wensink-ceo, bekrachtigen de deal. (Foto: Wensink)

Dealerholding Wensink neemt op 4 april de verkoop- en werkplaatsactiviteiten over van Ford-dealer Schurer-Kamphuis. Dit is inclusief de vestigingen in Lelystad en Almere. Dat meldt Wensink vandaag. De overname sluit goed aan op de toekomstvisie van de dealerholding en importeur Ford Nederland.

De vestigingen van Schurer-Kamphuis grenzen aan het verzorgingsgebied van Wensink. Volgens Laurens Stigter, ceo van Wensink, is een slagvaardige organisatie nodig om de personen- en bestelwagenklanten goed te blijven bedienen. “Deze twee vestigingen passen bij Wensink. De manier van werken van Schurer-Kamphuis sluit aan bij ons familiebedrijf.”

Wensink kijkt al langer, in samenspraak met Ford Nederland, naar de mogelijkheden voor verdere uitbreiding van het verzorgingsgebied. Afgelopen najaar nam de dealerholding het Ford-dealerschap van Auto Martens in Zevenaar al over. 

Wensink Automotive telt ongeveer 40 vestigingen en ruim 1.300 medewerkers in Noordoost-Nederland. De dealerholding bezet de 10e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Wensink koopt Ford-dealer Schurer-Kamphuis | Automotive Online

Wensink koopt Ford-dealer Schurer-Kamphuis

Jeroen Vos Jeroen Vos
Evert Schurer, eigenaar Ford-dealer Schurer-Kamphuis, en Laurens Stigter, Wensink-ceo, bekrachtigen de deal. (Foto: Wensink)

Dealerholding Wensink neemt op 4 april de verkoop- en werkplaatsactiviteiten over van Ford-dealer Schurer-Kamphuis. Dit is inclusief de vestigingen in Lelystad en Almere. Dat meldt Wensink vandaag. De overname sluit goed aan op de toekomstvisie van de dealerholding en importeur Ford Nederland.

De vestigingen van Schurer-Kamphuis grenzen aan het verzorgingsgebied van Wensink. Volgens Laurens Stigter, ceo van Wensink, is een slagvaardige organisatie nodig om de personen- en bestelwagenklanten goed te blijven bedienen. “Deze twee vestigingen passen bij Wensink. De manier van werken van Schurer-Kamphuis sluit aan bij ons familiebedrijf.”

Wensink kijkt al langer, in samenspraak met Ford Nederland, naar de mogelijkheden voor verdere uitbreiding van het verzorgingsgebied. Afgelopen najaar nam de dealerholding het Ford-dealerschap van Auto Martens in Zevenaar al over. 

Wensink Automotive telt ongeveer 40 vestigingen en ruim 1.300 medewerkers in Noordoost-Nederland. De dealerholding bezet de 10e plaats in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.