Polestar opent pop-up proefritlocaties in Arnhem en Breda

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Naast de permanente spaces, opent Polestar twee pop-up proefritlocaties. (Foto: Polestar)

Polestar heeft onlangs twee tijdelijke pop-up locaties geopend waar mensen terecht kunnen voor een proefrit. Zo meldt Polestar. 

Het gaat om twee pop-up proefritlocaties: één in Arnhem en één in Breda waar consumenten terecht kunnen voor een proefrit. Volgens Polestar was de belangstelling voor proefritten in deze regio’s zo groot, dat nu ook via deze manier proefritten te boeken zijn. Behalve deze proefritlocaties, heeft het automerk in ons land vier zogeheten Spaces, die te vinden zijn in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en de Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag, De pop-up proefritlocatie in Arnhem is gevestigd bij Hotel Arnhem, terwijl de Bredase locatie te vinden is in Hotel Princeville.

Eerder dit jaar opende Polestar een handover center in Beesd waar de bestelde auto’s kunnen worden opgehaald. Klanten kunnen de auto ook thuis laten afleveren. De bouwer van elektrische auto’s kondigde gister aan een beursgang voor te bereiden. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Polestar opent pop-up proefritlocaties in Arnhem en Breda | Automotive Online

Polestar opent pop-up proefritlocaties in Arnhem en Breda

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Naast de permanente spaces, opent Polestar twee pop-up proefritlocaties. (Foto: Polestar)

Polestar heeft onlangs twee tijdelijke pop-up locaties geopend waar mensen terecht kunnen voor een proefrit. Zo meldt Polestar. 

Het gaat om twee pop-up proefritlocaties: één in Arnhem en één in Breda waar consumenten terecht kunnen voor een proefrit. Volgens Polestar was de belangstelling voor proefritten in deze regio’s zo groot, dat nu ook via deze manier proefritten te boeken zijn. Behalve deze proefritlocaties, heeft het automerk in ons land vier zogeheten Spaces, die te vinden zijn in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en de Westfield Mall of the Netherlands in Den Haag, De pop-up proefritlocatie in Arnhem is gevestigd bij Hotel Arnhem, terwijl de Bredase locatie te vinden is in Hotel Princeville.

Eerder dit jaar opende Polestar een handover center in Beesd waar de bestelde auto’s kunnen worden opgehaald. Klanten kunnen de auto ook thuis laten afleveren. De bouwer van elektrische auto’s kondigde gister aan een beursgang voor te bereiden. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.