Doek valt voor Tesla Gallery Amsterdam

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Het kennismaken is nu wel voorbij, vindt Tesla. (Foto: Shutterstock)

De zogenoemde Tesla Gallery aan de PC Hooftstraat in Amsterdam is definitief gesloten. Dat bevestigt Tesla Nederland aan Automotive. “Vanaf het begin van Tesla in Nederland waren er Tesla Gallery’s op locaties met veel winkelend publiek, bedoeld om kennis te maken met het merk”, schrijft Tesla Nederland. “We zijn in Nederland het voorlichtende stadium al een tijdje voorbij.En met het grote sales- en servicecenter op steenworp afstand in Amsterdam Zuidoost is de Gallery aan de PC Hooftstraat inmiddels overbodig geworden.” 

De Gallery aan de PC Hooftstraat is al leeg.In het zomernummer van Automotive plaatst marketingdeskundige Paul Moers vraagtekens bij de invulling van de pop-upstores door automerken. ‘De Tesla Store vind ik ronduit saai.’

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.