Livestream met Steven van Eijck (RAI Vereniging): productie in Nederland kan snel worden opgestart

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De Nederlandse fabrikanten in de mobiliteitsbranche kunnen binnen enkele weken weer opstarten, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Dat vertelde Steven van Eijck zojuist in de Livestream van Automotive.

Het omzetverlies bij de leden van RAI Vereniging loopt op tot 150 duizend euro per maand. 20 Procent  van de leden heeft inmiddels een aanvraag ingediend voor de NOW-regeling. Het is daarom belangrijk dat er snel weer wordt gesproken over een opstart van de productie, maar ook van het stimuleren van de vraag. Dat zei Steven van Eijck, voorzitter van RAI Vereniging, in de Livestream met Automotive. Het stimuleren van die vraag kan onder andere met een betere bedrijfsfietsenregeling, slooppremie voor oude diesels en en een btw-verlaging.

Bekijk de livestream hieronder of op ons Youtube-kanaal. (noot: onderstaande is een edit van de livestream, waarbij de ergste haperingen door een beperkte verbinding zoveel mogelijk zijn weggewerkt)

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Livestream met Steven van Eijck (RAI Vereniging): productie in Nederland kan snel worden opgestart | Automotive Online

Livestream met Steven van Eijck (RAI Vereniging): productie in Nederland kan snel worden opgestart

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De Nederlandse fabrikanten in de mobiliteitsbranche kunnen binnen enkele weken weer opstarten, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Dat vertelde Steven van Eijck zojuist in de Livestream van Automotive.

Het omzetverlies bij de leden van RAI Vereniging loopt op tot 150 duizend euro per maand. 20 Procent  van de leden heeft inmiddels een aanvraag ingediend voor de NOW-regeling. Het is daarom belangrijk dat er snel weer wordt gesproken over een opstart van de productie, maar ook van het stimuleren van de vraag. Dat zei Steven van Eijck, voorzitter van RAI Vereniging, in de Livestream met Automotive. Het stimuleren van die vraag kan onder andere met een betere bedrijfsfietsenregeling, slooppremie voor oude diesels en en een btw-verlaging.

Bekijk de livestream hieronder of op ons Youtube-kanaal. (noot: onderstaande is een edit van de livestream, waarbij de ergste haperingen door een beperkte verbinding zoveel mogelijk zijn weggewerkt)

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.