Van den Udenhout bouwt Veghel om tot service centrum

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Udenhout Veghel wordt verbouwd tot service centrum. (Foto: Van den Udenhout)

De verkoopactiviteiten van het filiaal van Van den Udenhout in Veghel worden per 1 juni aanstaande verplaatst naar drie andere vestigingen van het bedrijf. Het gaat om de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s van Volkswagen (personenauto’s en bedrijfswagens). De verkoop wordt verplaats naar de vernieuwde showrooms in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond. Dat meldt het bedrijf op zijn website.

De vestiging in Veghel, het voormalige Audi-pand aan het Heuvelplein, zal worden omgebouwd tot een nieuw service centrum waar klanten voor onderhoud terecht kunnen.

Van den Udenhout opende in februari een gemeenschappelijke werkplaats in Den Bosch.

Autobedrijf Van den Udenhout is dealer van onder andere Volkswagen, Audi, Seat en Skoda en heeft vestigingen in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Begin dit jaar begon Mark Bastiaansen als commercieel directeur bij het dealerbedrijf, hij volgde Pieter Nicolaas Ponder op.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Van den Udenhout bouwt Veghel om tot service centrum | Automotive Online

Van den Udenhout bouwt Veghel om tot service centrum

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Udenhout Veghel wordt verbouwd tot service centrum. (Foto: Van den Udenhout)

De verkoopactiviteiten van het filiaal van Van den Udenhout in Veghel worden per 1 juni aanstaande verplaatst naar drie andere vestigingen van het bedrijf. Het gaat om de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s van Volkswagen (personenauto’s en bedrijfswagens). De verkoop wordt verplaats naar de vernieuwde showrooms in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss en Helmond. Dat meldt het bedrijf op zijn website.

De vestiging in Veghel, het voormalige Audi-pand aan het Heuvelplein, zal worden omgebouwd tot een nieuw service centrum waar klanten voor onderhoud terecht kunnen.

Van den Udenhout opende in februari een gemeenschappelijke werkplaats in Den Bosch.

Autobedrijf Van den Udenhout is dealer van onder andere Volkswagen, Audi, Seat en Skoda en heeft vestigingen in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Begin dit jaar begon Mark Bastiaansen als commercieel directeur bij het dealerbedrijf, hij volgde Pieter Nicolaas Ponder op.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.