Haarhuis start begin 2020 met uitlevering e.GO Life

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De e.GO staat dit weekend bij Auto Haarhuis. (Foto: e.GO)

Auto Haarhuis is officieel aangesteld als importeur van het nieuwe EV-merk e.GO. Het eerste model, de e.GO Life, wordt vanaf begin volgend jaar uitgeleverd. De auto krijgt een vanafprijs van 16.150 euro en komt in verschillende uitvoeringen. De actieradius van de stadsauto begint bij 150 kilometer. Dat meldt Auto Haarhuis. Vorig jaar tekende Haarhuis al een intentieverklaring met de Duitse fabrikant, die in de toekomt gebruik gaat maken van het MEB-platform van Volkswagen

De auto staat dit weekend tijdelijk in de showroom. Vanaf de zomer is de e.GO Life te bestellen. 

Bekijk hieronder de meest recente aflevering van het Restwaardejournaal. Hierin vertelt dga Gerard Haarhuis over de plannen die het bedrijf heeft met e.GO. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.