Hans van der Plas verruilt FCA voor Pon

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hans van der Plas. (Foto: BMW)

Hans van der Plas start op 1 maart bij Pon Business Mobility, de fleetsales-divisie van het concern. Van der Plas is afkomstig van FCA Nederland, waar hij directeur Fleetsales & Used Cars was. Van der Plas werkte sinds oktober 2017 bij FCA, daarvoor was hij manager corporate sales Mini bij Mini Nederland.

Bij Pon komt hij in het managementteam van Pon Business Mobility, dat onder leiding staat van Bart Janssen. Dat bevestigt de importeur aan Automotive.

Van der Plas is na Bastiaan de Groot, Evert van der Wal en Berend-Jan Hoekman het vierde FCA-directielid in vier maanden tijd die bij het bedrijf vertrekt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hans van der Plas verruilt FCA voor Pon | Automotive Online

Hans van der Plas verruilt FCA voor Pon

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Hans van der Plas. (Foto: BMW)

Hans van der Plas start op 1 maart bij Pon Business Mobility, de fleetsales-divisie van het concern. Van der Plas is afkomstig van FCA Nederland, waar hij directeur Fleetsales & Used Cars was. Van der Plas werkte sinds oktober 2017 bij FCA, daarvoor was hij manager corporate sales Mini bij Mini Nederland.

Bij Pon komt hij in het managementteam van Pon Business Mobility, dat onder leiding staat van Bart Janssen. Dat bevestigt de importeur aan Automotive.

Van der Plas is na Bastiaan de Groot, Evert van der Wal en Berend-Jan Hoekman het vierde FCA-directielid in vier maanden tijd die bij het bedrijf vertrekt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.