Norbert Driessen nieuwe Suzuki-dealer in Utrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Norbert Driessen hoopt op termijn uit te breiden met het merk. (Foto: Suzuki)

Norbert Driessen is met ingang van augustus de nieuwe Suzuki-dealer voor het rayon Groot-Utrecht. Dat bevestigt operationeel directeur Erwin Pas aan Automotive. Driessen volgt Van Oord op, dat afscheid zich richt op zijn Citroen- en DS-dealerschappen en daarbij wel servicepartner blijft voor Suzuki vanuit de vestiging in Maarssen.

Voor Driessen is Suzuki het derde merk, het voert al Mitsubishi en Nissan. “We zochten al langer naar een nieuw merk”, zegt Pas. “Met Suzuki denken we een stabiele partner voor de lange termijn te hebben gevonden. We hebben al jaren ervaring met Japanse merken en zien in Suzuki daarom een mooie aanvulling op op de merken die wel voeren.”

Norbert Driessen gaat Suzuki verkopen vanuit het eigen pand in Utrecht, waar het nu met Mitsubishi gevestigd is. “Daar was voldoende ruimte om Suzuki toe te voegen. Maar ik sluit niet uit dat we op termijn gaan uitbreiden met het Suzuki, dat ligt zeker voor de hand.”

Van Oord blijft wel nog actief als erkend reparateur in Maarssen. Pas: “Dat is voor ons geen probleem. Het stelt ons in staat om rustig te bouwen aan een eigen klantenkring.”

In Woerden voert Norbert Driessen Mitsubishi en Nissan. In Alphen a/d Rijn is het bedrijf ook verantwoordelijk voor Mitsubishi, hiervoor werkt het samen met Autobedrijf Van Leijden.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Norbert Driessen nieuwe Suzuki-dealer in Utrecht | Automotive Online

Norbert Driessen nieuwe Suzuki-dealer in Utrecht

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Norbert Driessen hoopt op termijn uit te breiden met het merk. (Foto: Suzuki)

Norbert Driessen is met ingang van augustus de nieuwe Suzuki-dealer voor het rayon Groot-Utrecht. Dat bevestigt operationeel directeur Erwin Pas aan Automotive. Driessen volgt Van Oord op, dat afscheid zich richt op zijn Citroen- en DS-dealerschappen en daarbij wel servicepartner blijft voor Suzuki vanuit de vestiging in Maarssen.

Voor Driessen is Suzuki het derde merk, het voert al Mitsubishi en Nissan. “We zochten al langer naar een nieuw merk”, zegt Pas. “Met Suzuki denken we een stabiele partner voor de lange termijn te hebben gevonden. We hebben al jaren ervaring met Japanse merken en zien in Suzuki daarom een mooie aanvulling op op de merken die wel voeren.”

Norbert Driessen gaat Suzuki verkopen vanuit het eigen pand in Utrecht, waar het nu met Mitsubishi gevestigd is. “Daar was voldoende ruimte om Suzuki toe te voegen. Maar ik sluit niet uit dat we op termijn gaan uitbreiden met het Suzuki, dat ligt zeker voor de hand.”

Van Oord blijft wel nog actief als erkend reparateur in Maarssen. Pas: “Dat is voor ons geen probleem. Het stelt ons in staat om rustig te bouwen aan een eigen klantenkring.”

In Woerden voert Norbert Driessen Mitsubishi en Nissan. In Alphen a/d Rijn is het bedrijf ook verantwoordelijk voor Mitsubishi, hiervoor werkt het samen met Autobedrijf Van Leijden.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.