Norbert Driessen Mitsubishi overgenomen door Zeeuw & Zeeuw

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
V.l.n.r.: Michèle Zeeuw (directeur Mitsubishi/mede-eigenaar Zeeuw & Zeeuw), Norbert Driessen en Jan Hofstede (ceo Zeeuw & Zeeuw).

Norbert Driessen Utrecht is ingelijfd door dealerholding Zeeuw & Zeeuw. Ook het personeel wordt overgenomen. De vestiging in Utrecht opende in 2005.

Driessen gaat zelf in Woerden verder als Mitsubishi-aftersalesdealer en -reparateur in de vestiging die hij in 1999 overnam en waar hij  vanaf 1988 werkte.

Vorige maand nam Zeeuw & Zeeuw het Suzuki-dealerschap voor Utrecht en Woerden over van Driessen. De Suzuki-activiteiten zijn per 1 juli verhuisd naar Utrecht waardoor er in de bestaande vestiging naast het volledige Mitsubishi-dealerschap meer ruimte komt voor de verkoop van occasions.

Mitsubishi-directeur Michèle Zeeuw zegt over de verandering: “Met het toevoegen van de vestiging in Utrecht komt het totaal aantal Mitsubishi-vestigingen van Zeeuw & Zeeuw op vier. Hiermee realiseren we een landelijk marktaandeel van ruim 10 procent.”

Zeeuw & Zeeuw werd opgericht in 1954 en heeft inmiddels 35 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.