Derde Bentley servicevestiging komt in Maastricht

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

Bentley eigenaren kunnen vanaf nu ook in Maastricht terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel bij Bentley Maastricht, dat onderdeel is van de divisie Luxury Cars van Porsche Groep Zuid (PGZ).

De nieuwe servicevestiging ligt vlakbij Maastricht Airport en wordt momenteel grondig verbouwd. DGA Luc Vanderfeesten, die samen met Ad Geerts in 2014 een management buy-in deed bij het bedrijf,  is er trots op. “Deze benoeming is de kroon op ons harde werken en bewijst dat onze werkplaats aan de hoogste eisen voldoet.” De monteurs worden door Bentley Motors continue opgeleid en bijgeschoold. De vestiging heeft direct contact met de fabriek in Crewe en krijgt daar ook technische ondersteuning van.

Groei door Bentayga

Bentley groeit op dit moment dankzij de recent aan het gamma toegevoegde suv Bentayga. Vorig jaar werden er 43 Bentley’s geregistreerd en dit jaar tot en met februari 13. Voor PGZ Luxury Cars, dat ook een Bentley-verkooppunt is, reden om ook te investeren in de showroom, die ook aan de laatste Bentley-eisen moet voldoen.

Naast de salesvestiging in Leusden heeft Bentley-importeur Pon Luxury Cars sinds 2015 ook een verkooppunt in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Derde Bentley servicevestiging komt in Maastricht | Automotive Online

Derde Bentley servicevestiging komt in Maastricht

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:

Bentley eigenaren kunnen vanaf nu ook in Maastricht terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel bij Bentley Maastricht, dat onderdeel is van de divisie Luxury Cars van Porsche Groep Zuid (PGZ).

De nieuwe servicevestiging ligt vlakbij Maastricht Airport en wordt momenteel grondig verbouwd. DGA Luc Vanderfeesten, die samen met Ad Geerts in 2014 een management buy-in deed bij het bedrijf,  is er trots op. “Deze benoeming is de kroon op ons harde werken en bewijst dat onze werkplaats aan de hoogste eisen voldoet.” De monteurs worden door Bentley Motors continue opgeleid en bijgeschoold. De vestiging heeft direct contact met de fabriek in Crewe en krijgt daar ook technische ondersteuning van.

Groei door Bentayga

Bentley groeit op dit moment dankzij de recent aan het gamma toegevoegde suv Bentayga. Vorig jaar werden er 43 Bentley’s geregistreerd en dit jaar tot en met februari 13. Voor PGZ Luxury Cars, dat ook een Bentley-verkooppunt is, reden om ook te investeren in de showroom, die ook aan de laatste Bentley-eisen moet voldoen.

Naast de salesvestiging in Leusden heeft Bentley-importeur Pon Luxury Cars sinds 2015 ook een verkooppunt in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.