De Uiver pikt Jaguar Land Rover Limburg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt de importeur vandaag. De nieuwe contracten van beide bedrijven zijn met ingang van half juli ingegaan. 

De Uiver gaat voorlopig door vanuit zijn vestiging in Doenrade. Op termijn gaat het bedrijf nieuwbouwen. Bekijk hier het overzicht van alle dealervestigingen per provincie.

Jaguar Land Rover is in het afgelopen jaar in Nederland bezig geweest met het integreren van de twee separate dealernetwerken. En daarbij wil de importeur ook dat de nieuw aangestelde dealers investeren in een ‘dual brand’-nieuwbouwpand, waarvan de totale investering geschat wordt op een kleine drie miljoen euro. De importeur ontnam onder andere Kroymans het dealercontract (dat kreeg eveneens als troostprijs wel het erkend reparateurschap van Jaguar en Land Rover. Op een paar regio’s na, bijvoorbeeld Noord-Nederland, is de buit verdeeld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

De Uiver pikt Jaguar Land Rover Limburg | Automotive Online

De Uiver pikt Jaguar Land Rover Limburg

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt de importeur vandaag. De nieuwe contracten van beide bedrijven zijn met ingang van half juli ingegaan. 

De Uiver gaat voorlopig door vanuit zijn vestiging in Doenrade. Op termijn gaat het bedrijf nieuwbouwen. Bekijk hier het overzicht van alle dealervestigingen per provincie.

Jaguar Land Rover is in het afgelopen jaar in Nederland bezig geweest met het integreren van de twee separate dealernetwerken. En daarbij wil de importeur ook dat de nieuw aangestelde dealers investeren in een ‘dual brand’-nieuwbouwpand, waarvan de totale investering geschat wordt op een kleine drie miljoen euro. De importeur ontnam onder andere Kroymans het dealercontract (dat kreeg eveneens als troostprijs wel het erkend reparateurschap van Jaguar en Land Rover. Op een paar regio’s na, bijvoorbeeld Noord-Nederland, is de buit verdeeld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.