Pon opent pop-up store in centrum Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

De pop-up winkel is gisteren geopend en blijft minimaal zes maanden op deze locatie, in winkelcentrum De Planeet aan de Lange Viestraat, zitten. Er wordt een beperkte selectie merchandise verkocht, de store is vooral bedoeld voor merkbeleving en als informatiepunt.

Udenhout
Volkswagen-dealer Van den Udenhout plant op zijn beurt de opening van een pop-up in het leegstaande V&D-pand in Den Bosch. Het bedrijf zou in afwachting van een nieuwe huurder, de benedenverdieping van het pand willen huren. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon opent pop-up store in centrum Utrecht | Automotive Online

Pon opent pop-up store in centrum Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

De pop-up winkel is gisteren geopend en blijft minimaal zes maanden op deze locatie, in winkelcentrum De Planeet aan de Lange Viestraat, zitten. Er wordt een beperkte selectie merchandise verkocht, de store is vooral bedoeld voor merkbeleving en als informatiepunt.

Udenhout
Volkswagen-dealer Van den Udenhout plant op zijn beurt de opening van een pop-up in het leegstaande V&D-pand in Den Bosch. Het bedrijf zou in afwachting van een nieuwe huurder, de benedenverdieping van het pand willen huren. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.