VDNS benoemd tot Kia-dealer in Venray

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt VDNS aan Automotive. 

VDNS neemt het Kia-dealerschap over van Auto Lenders, dat in Venray subdealer was. Lenders was tot voorkort ook Suzuki-servicedealer en gaat verder als universeel autobedrijf. Het bedrijf is lid van de werkplaatsformule Carprof en gaat zich richten op occasionverkoop.

Een medewerker van Auto Lenders gaat aan de slag bij VDNS, dat ook een Kia-monteur in dienst heeft genomen in Venray. Het is de derde Kia-vestiging voor VDNS, na Helmond en Venlo. Het bedrijf is in Helmond ook Suzuki-dealer (foto) en heeft daarnaast twee occasionbedrijven en twee leasemaatschappijen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.