Opel lanceert Ampera-e in EV-offensief

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Ampera-e is een van de 29 nieuwe modellen die Opel tussen 2016 en 2020 op de markt brengt. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie”, aldus General Motors-ceo Mary Barra, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in het Duitse Bochum.

De auto heeft volgens Opel een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto’s, al doet de fabrikant nog geen verdere uitspraken over de prijs en actieradius. 

Congres
Opel schrijft één van de grootste come back-stories in de Europese autoindustrie en de EV speelt daarbij een belangrijke rol, zei Opel-bestuurder Johan Willems vorige week tegen Automotive. Willems is een van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres, 19 mei in de Philharmonie in Haarlem. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.