Mecc Maastricht onderzoekt doorstart AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

De AutoRAI, het grootste publieksevenement van Nederland, werd vorig jaar april voor het laatst gehouden in de RAI Amsterdam. Ondanks het succes werd de stekker uit de 2017-editie getrokken omdat een aantal grote auto-importeurs hun deelname niet op tijd wilden toezeggen.

“Er is nu een gat gevallen en we zijn in gesprek met verschillende importeurs om dat gat weer te vullen”, bevestigde Panis gistermiddag in de Nationale Autoshow van BNR. Hij wil nog geen automerken noemen.

RAI Amsterdam was tot 2013 meerderheidsaandeelhouder van Mecc en heeft zijn aandelen inmiddels verkocht aan de gemeente Maastricht. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.