Van Mossel wordt Jaguar-dealer in Zwolle en Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Mossel gaat voor de uitbreiding verhuizen. In Zwolle worden de merken ondergebracht in een gerenoveerd pand en in Apeldoorn wordt een nieuwe vestiging gebouwd. In juni 2016 worden de nieuwe locaties geopend. 

Vorige week maakte Van Mossel bekend in Zwolle en in Hengelo Kia-dealerschappen over te nemen. In Apeldoorn wordt voor de huidige Kia-dealervestiging van Van Mossel ook een nieuw pand gebouwd. Van Mossel brengt Kia en Jaguar Land Rover in Zwolle en Apeldoorn onder in geschakeerde dealervestigingen.

De zustermerken Jaguar en Land Rover zijn hun dealernetwerken zoveel mogelijk aan het samenvoegen. De importeur is hier ruim een jaar geleden mee begonnen. Zo werd ook eerder deze maand bekend dat Terlouw Jaguar en Land Rover gaat invullen in Arnhem. 

Van Mossel heeft ook een Land Rover-dealervestiging in Enschede. Munsterhuis is Jaguar-dealer voor dit rayon. Volgens zowel Van Mossel-ceo Eric Berkhof als importeur Jaguar Land Rover zijn er geen directe plannen om deze dealerschappen samen te voegen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Mossel wordt Jaguar-dealer in Zwolle en Apeldoorn | Automotive Online

Van Mossel wordt Jaguar-dealer in Zwolle en Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Mossel gaat voor de uitbreiding verhuizen. In Zwolle worden de merken ondergebracht in een gerenoveerd pand en in Apeldoorn wordt een nieuwe vestiging gebouwd. In juni 2016 worden de nieuwe locaties geopend. 

Vorige week maakte Van Mossel bekend in Zwolle en in Hengelo Kia-dealerschappen over te nemen. In Apeldoorn wordt voor de huidige Kia-dealervestiging van Van Mossel ook een nieuw pand gebouwd. Van Mossel brengt Kia en Jaguar Land Rover in Zwolle en Apeldoorn onder in geschakeerde dealervestigingen.

De zustermerken Jaguar en Land Rover zijn hun dealernetwerken zoveel mogelijk aan het samenvoegen. De importeur is hier ruim een jaar geleden mee begonnen. Zo werd ook eerder deze maand bekend dat Terlouw Jaguar en Land Rover gaat invullen in Arnhem. 

Van Mossel heeft ook een Land Rover-dealervestiging in Enschede. Munsterhuis is Jaguar-dealer voor dit rayon. Volgens zowel Van Mossel-ceo Eric Berkhof als importeur Jaguar Land Rover zijn er geen directe plannen om deze dealerschappen samen te voegen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.