Markeur verkoopt tankstation-dochter Multi Energy

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Markeur.

Markeur kocht in de afgelopen jaren een groot aantal tankstations van Esso. In totaal werken er 230 mensen bij Multi Energy. Dat het bedrijf nu alweer verkocht wordt heeft twee redenen. “We willen groeien met onze lease- en rent-activiteiten en daarvoor is kapitaal nodig, terwijl we zo ook Motorhuis de benodigde ondersteuning kunnen geven”, zegt cfo Arie Bast.

“Daarnaast zagen we dat, mede door een moeizame markt, we niet snel genoeg konden doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk van tankstations. Die investering kan De Haan wel doen”, vult mede-directielid Ruud van Munster aan.

Markeur is momenteel bezig met het herschikken van de activiteiten. Onlangs werd bekend dat in dit kader Motorhuis-directeur Kees van den Berg vertrekt bij het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Markeur verkoopt tankstation-dochter Multi Energy | Automotive Online

Markeur verkoopt tankstation-dochter Multi Energy

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Markeur.

Markeur kocht in de afgelopen jaren een groot aantal tankstations van Esso. In totaal werken er 230 mensen bij Multi Energy. Dat het bedrijf nu alweer verkocht wordt heeft twee redenen. “We willen groeien met onze lease- en rent-activiteiten en daarvoor is kapitaal nodig, terwijl we zo ook Motorhuis de benodigde ondersteuning kunnen geven”, zegt cfo Arie Bast.

“Daarnaast zagen we dat, mede door een moeizame markt, we niet snel genoeg konden doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk van tankstations. Die investering kan De Haan wel doen”, vult mede-directielid Ruud van Munster aan.

Markeur is momenteel bezig met het herschikken van de activiteiten. Onlangs werd bekend dat in dit kader Motorhuis-directeur Kees van den Berg vertrekt bij het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.