Galema neemt Hyundai-rayon Engelsma&Wijnia over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er wordt een aparte showroom ingericht voor Hyundai, die binnenkort officieel geopend wordt. “Toen het rayon van Hyundai vrij kwam, was dat een prachtige kans voor ons. Het is een mooi merk met veel interessante ontwikkelingen en mooie modellen in het vooruitzicht”, zegt Bote Galema, die zelf begon als doorstart van Toyota-dealer Valkema.

Galema heeft het Hyundai-dealerschap overgenomen van Engelsma&Wijnia dat eind vorig jaar failliet ging. Galema wil de salesactiviteiten van Toyota en Hyundai strikt gescheiden houden en richt daarom aparte showrooms en servicedesks in, en stelt een eigen salesteam aan voor Hyundai. “We vinden het belangrijk dat klanten echt het Toyota- of Hyundai-gevoel krijgen als ze bij ons binnen lopen.” De aftersales van de twee merken wordt wel samengevoegd. 

Ook een andere Hyundai-dealer, Siton Autogroep, ging onlangs failliet. Daarvoor is nog geen nieuwe dealer aangesteld.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Galema neemt Hyundai-rayon Engelsma&Wijnia over | Automotive Online

Galema neemt Hyundai-rayon Engelsma&Wijnia over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er wordt een aparte showroom ingericht voor Hyundai, die binnenkort officieel geopend wordt. “Toen het rayon van Hyundai vrij kwam, was dat een prachtige kans voor ons. Het is een mooi merk met veel interessante ontwikkelingen en mooie modellen in het vooruitzicht”, zegt Bote Galema, die zelf begon als doorstart van Toyota-dealer Valkema.

Galema heeft het Hyundai-dealerschap overgenomen van Engelsma&Wijnia dat eind vorig jaar failliet ging. Galema wil de salesactiviteiten van Toyota en Hyundai strikt gescheiden houden en richt daarom aparte showrooms en servicedesks in, en stelt een eigen salesteam aan voor Hyundai. “We vinden het belangrijk dat klanten echt het Toyota- of Hyundai-gevoel krijgen als ze bij ons binnen lopen.” De aftersales van de twee merken wordt wel samengevoegd. 

Ook een andere Hyundai-dealer, Siton Autogroep, ging onlangs failliet. Daarvoor is nog geen nieuwe dealer aangesteld.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.