Erik Meems koopt VW-dealers Century (Pon) en Tjeerdsma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit bevestigt Century vanochtend. Eerder dit jaar kocht Century al Van Heukelem en maakte het bekend de vestiging in Roden te sluiten.

Meems koopt Century van Pon en volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Marc van der Linden, die vorig jaar Wealer kocht. Autobedrijf Tjeerdsma was van Piet Tjeerdsma. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Century.

Het nieuwe bedrijf heeft dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens & Campers, Seat en Skoda in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak. In totaal werken in de 17 vestigingen van het bedrijf zo`n 400 mensen.

Continuïteit
Erik Meems denkt dat beide ondernemingen prima samen kunnen: ”Allebei de ondernemingen hebben hun eigen karakter en sterke kanten. De integratie is erop gericht dat het beste van de twee ondernemingen wordt benut.” Piet Tjeerdsma heeft een goed gevoel bij de nieuwe combinatie. “De huidige automarkt maakt grote ontwikkelingen door, op diverse vlakken. Met Erik Meems had ik al een zeer goede zakelijke relatie. De samenvoeging van ons bedrijf met de Century Autogroep betekent zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten meer zekerheid en continuïteit.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Erik Meems koopt VW-dealers Century (Pon) en Tjeerdsma | Automotive Online

Erik Meems koopt VW-dealers Century (Pon) en Tjeerdsma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit bevestigt Century vanochtend. Eerder dit jaar kocht Century al Van Heukelem en maakte het bekend de vestiging in Roden te sluiten.

Meems koopt Century van Pon en volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Marc van der Linden, die vorig jaar Wealer kocht. Autobedrijf Tjeerdsma was van Piet Tjeerdsma. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Century.

Het nieuwe bedrijf heeft dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens & Campers, Seat en Skoda in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak. In totaal werken in de 17 vestigingen van het bedrijf zo`n 400 mensen.

Continuïteit
Erik Meems denkt dat beide ondernemingen prima samen kunnen: ”Allebei de ondernemingen hebben hun eigen karakter en sterke kanten. De integratie is erop gericht dat het beste van de twee ondernemingen wordt benut.” Piet Tjeerdsma heeft een goed gevoel bij de nieuwe combinatie. “De huidige automarkt maakt grote ontwikkelingen door, op diverse vlakken. Met Erik Meems had ik al een zeer goede zakelijke relatie. De samenvoeging van ons bedrijf met de Century Autogroep betekent zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten meer zekerheid en continuïteit.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.