Jos van Boxtel herschikt Bossche activiteiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vema is dealer van Lancia, Jeep en Nissan. De naam van het bedrijf verandert in Jos van Boxtel, de naam die ook gebruikt wordt voor de drie Toyota-dealervestigingen, de Schadenet-vestiging en de leasemaatschappij. De Vema-vestiging wordt momenteel verbouwd, zo komt er onder meer een bandenhotel bij het pand.

Dat meldt het bedrijf.

“Het is een pand dat wij in eigendom hebben. Met de verhuizing hebben wij onze dealerschappen in eigen panden en mede daardoor kunnen we onze kosten verlagen”, zegt Hans van Boxtel, die samen met zijn twee broers en zus de directie vormt van de Jos van Boxtel Groep.

Meer banen
De verhuizing leidt niet tot verlies van werkgelegenheid. “Iedereen wordt herplaatst. En we denken dat we later dit jaar juist nog mensen gaan aannemen.”

Door de samenvoeging wordt een efficiencyverbetering gerealiseerd. Dat komt onder meer tot uiting in het nieuwe `Make-up centrum` in de Toyota-vestiging in Den Bosch. “Dat is een centraal punt binnen de groep waar we alle reconditionering laten plaatsvinden.” Het bedrijf wil dit jaar – het jaar van het 60-jarig jubileum – verder groeien. “In Oss gaan we naast Toyota ook Nissan voeren, in een apart pand. Daar gaan we een nieuw, door ons ontwikkeld, concept uitrollen.” 

Geen herstel markt
Daarbij wordt strak op de kosten gelet en de kracht van de groep gebruikt voor maximale efficiency. “Wij denken niet dat de markt ooit weer op het oude niveau komt, dus je moet rekenen met de lagere volumes en dat betekent dat de kosten omlaag moeten. Vandaar de verhuizing. Dat geeft ons de ruimte en tijd om op een gezonde manier verder te groeien.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jos van Boxtel herschikt Bossche activiteiten | Automotive Online

Jos van Boxtel herschikt Bossche activiteiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vema is dealer van Lancia, Jeep en Nissan. De naam van het bedrijf verandert in Jos van Boxtel, de naam die ook gebruikt wordt voor de drie Toyota-dealervestigingen, de Schadenet-vestiging en de leasemaatschappij. De Vema-vestiging wordt momenteel verbouwd, zo komt er onder meer een bandenhotel bij het pand.

Dat meldt het bedrijf.

“Het is een pand dat wij in eigendom hebben. Met de verhuizing hebben wij onze dealerschappen in eigen panden en mede daardoor kunnen we onze kosten verlagen”, zegt Hans van Boxtel, die samen met zijn twee broers en zus de directie vormt van de Jos van Boxtel Groep.

Meer banen
De verhuizing leidt niet tot verlies van werkgelegenheid. “Iedereen wordt herplaatst. En we denken dat we later dit jaar juist nog mensen gaan aannemen.”

Door de samenvoeging wordt een efficiencyverbetering gerealiseerd. Dat komt onder meer tot uiting in het nieuwe `Make-up centrum` in de Toyota-vestiging in Den Bosch. “Dat is een centraal punt binnen de groep waar we alle reconditionering laten plaatsvinden.” Het bedrijf wil dit jaar – het jaar van het 60-jarig jubileum – verder groeien. “In Oss gaan we naast Toyota ook Nissan voeren, in een apart pand. Daar gaan we een nieuw, door ons ontwikkeld, concept uitrollen.” 

Geen herstel markt
Daarbij wordt strak op de kosten gelet en de kracht van de groep gebruikt voor maximale efficiency. “Wij denken niet dat de markt ooit weer op het oude niveau komt, dus je moet rekenen met de lagere volumes en dat betekent dat de kosten omlaag moeten. Vandaar de verhuizing. Dat geeft ons de ruimte en tijd om op een gezonde manier verder te groeien.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.