Laatste Renault-activiteiten De Jong’s naar Autohaag Zeeuw

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Jong`s Autobedrijven ruilde in Katwijk van pand met BMW-dealer Van Poelgeest. De Jong`s kent roerige laatste jaren, zo ging er vorig jaar ook al een deel naar Autohaag Zeeuw. De Jong`s blijft wel actief met het merk Citroën en heeft naast het dealerschap een schadeherstelbedrijf en een Shell-tankstation in Katwijk. Lees hier een interview met Harold de Jong uit september 2013. 

Aanvulling
Zeeuw vindt de regio Katwijk/Noordwijk een mooie aanvulling op het bestaande verzorgingsgebied dat loopt van Hoek van Holland tot aan de Bollenstreek. “We zien de Bollenstreek als een prachtig gebied om erbij te hebben. Wij vergelijken het met het Westland, waar we ook al jaren actief zijn. Het is hard werken, niet zeuren.”

Autohaag Zeeuw is dit jaar 60 jaar actief in de autobranche. Recentelijk namen de dochters van Piet Zeeuw de Nissan-tak van het bedrijf over.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Laatste Renault-activiteiten De Jong’s naar Autohaag Zeeuw | Automotive Online

Laatste Renault-activiteiten De Jong’s naar Autohaag Zeeuw

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Jong`s Autobedrijven ruilde in Katwijk van pand met BMW-dealer Van Poelgeest. De Jong`s kent roerige laatste jaren, zo ging er vorig jaar ook al een deel naar Autohaag Zeeuw. De Jong`s blijft wel actief met het merk Citroën en heeft naast het dealerschap een schadeherstelbedrijf en een Shell-tankstation in Katwijk. Lees hier een interview met Harold de Jong uit september 2013. 

Aanvulling
Zeeuw vindt de regio Katwijk/Noordwijk een mooie aanvulling op het bestaande verzorgingsgebied dat loopt van Hoek van Holland tot aan de Bollenstreek. “We zien de Bollenstreek als een prachtig gebied om erbij te hebben. Wij vergelijken het met het Westland, waar we ook al jaren actief zijn. Het is hard werken, niet zeuren.”

Autohaag Zeeuw is dit jaar 60 jaar actief in de autobranche. Recentelijk namen de dochters van Piet Zeeuw de Nissan-tak van het bedrijf over.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.