Nieuweautokopen.nl wint Thuiswinkel Award

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Geert Vermeer

    Beste Paul, het moest er een keer van komen en nu is het zover. Een terechte beloning voor al je inspanningen. Tegen de stroom in, ik vergeet nooit de eerste (negatieve) reacties uit de branche, toen je net begonnen was. Zoals je weet heb ik er altijd in gelooft en heb dat ook steeds uitgedragen. Van harte gefeliciteerd, het zoveelste hoofdstuk in je spannende boek. Veel succes
    Geert Vermeer