VKV hoofdsponsor R’dam City Racing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens het race-evenement, waar vorig jaar een half miljoen bezoekers op afkwamen, racet er onder meer een Formule-1 auto door de straten van Rotterdam en worden er diverse demonstraties gegeven door bekende Nederlandse coureurs.

Naamsbekendheid vergroten
Marketingmanager Arjan Roor zegt dat VKV met de sponsoring de naambekendheid in groot-Rotterdam wil vergroten. “Rotterdam kende ons als Van Kerkhof & Visscher en Visscher Nissan, maar we hebben onlangs besloten om alle activiteiten onder te brengen onder de naam: Van Kerkhof & Visscher Groep. Dat betekent dat bijvoorbeeld aan de Koperstraat, waar nu Infiniti, Renault en Dacia zitten, ook Nissan wordt gevestigd. Dat zit nu nog in een ander pand, een paar honderd meter verderop.”

Wat er voor de sponsoring is betaald, en wat het uiteindelijk moet opleveren, zegt Roor niet. “Het zal duidelijk zijn dat we verwachten dat de sponsoring ons uiteindelijk meer oplevert dan dat het kost.”

VKV leverde al een aantal keren een bijdrage aan de City Racing; het bedrijf leverde onder meer de auto’s voor de organisatie en VIP’s. Dat blijft VKV ook dit jaar doen.

Op de foto: VKV-directeur Chris Visscher (links) en City Racing-organisator Robert Heilbron. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.