Ook AutoWeek duikt in gat AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

AutoWeek Live, zoals het evenement gaat heten, wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni en trekt naar verwachting minimaal dertigduizend bezoekers. De organisatie richt zich op mannen vanaf 14 jaar die auto’s en alles daaromheen een warm hart toedragen.

Op het RDW-terrein in Lelystad komen onder meer paviljoens te staan met supercars, klassiekers en youngtimers, verder wordt het programma gevuld met workshops en demonstraties. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om zelf de nieuwste auto’s te testen.

Volgens Auto Week zegden al veel importeurs toe te participeren in AutoWeek Live. De kaartverkoop start in maart.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ook AutoWeek duikt in gat AutoRAI | Automotive Online

Ook AutoWeek duikt in gat AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

AutoWeek Live, zoals het evenement gaat heten, wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni en trekt naar verwachting minimaal dertigduizend bezoekers. De organisatie richt zich op mannen vanaf 14 jaar die auto’s en alles daaromheen een warm hart toedragen.

Op het RDW-terrein in Lelystad komen onder meer paviljoens te staan met supercars, klassiekers en youngtimers, verder wordt het programma gevuld met workshops en demonstraties. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om zelf de nieuwste auto’s te testen.

Volgens Auto Week zegden al veel importeurs toe te participeren in AutoWeek Live. De kaartverkoop start in maart.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.