Doorstart voor Opel Juurlink

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe eigenaar van het bedrijf is ondernemer Sander de Jong, die in de autobranche ook actief is met occasionbedrijf Bleeker&De Jong. Juurlink voert, als agent van PGA, de Opel-activiteiten in de regio Hardenberg, Ommen, Coevorden. Juurlink had voorheen een vestiging in Coevorden, maar deze gaat dicht.

“Door de samenwerking met PGA en commitment en ondersteuning vanuit Opel Nederland, is er met lagere kosten en schaalvoordelen op het gebied van onder andere inkoop en backoffice een gezonde basis gelegd voor de toekomst”, aldus De Jong.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Doorstart voor Opel Juurlink | Automotive Online

Doorstart voor Opel Juurlink

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe eigenaar van het bedrijf is ondernemer Sander de Jong, die in de autobranche ook actief is met occasionbedrijf Bleeker&De Jong. Juurlink voert, als agent van PGA, de Opel-activiteiten in de regio Hardenberg, Ommen, Coevorden. Juurlink had voorheen een vestiging in Coevorden, maar deze gaat dicht.

“Door de samenwerking met PGA en commitment en ondersteuning vanuit Opel Nederland, is er met lagere kosten en schaalvoordelen op het gebied van onder andere inkoop en backoffice een gezonde basis gelegd voor de toekomst”, aldus De Jong.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.