Indumij verhuist sales Ridderkerk naar Barendrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verhuizing van activiteiten stond al enige tijd gepland. “Het past in onze filosofie om een beperkt aantal verkoopvestigingen te omringen met servicevestigingen”, aldus De Haas. “Uiteindelijk moet je per showroom wel zo’n 500 nieuwe auto’s per jaar kunnen verkopen, in Ridderkerk bleven we daar ver onder.”

Dat de economie op z’n zachts gezegd stroef draait, is een extra motivatie om de filosofie versneld door te voeren, aldus De Haas. “We besparen al snel veel kosten voor bijvoorbeeld de dealerstandards. Op langere termijn zullen we ook proberen om een andere huurder te vinden voor het showroomdeel.”

Het verkooppersoneel verhuist mee naar Barendrecht; er vallen dus geen fte’s af. Indumij is een Renault-dealerholding met zes verkoopvestigingen en vier aftersalesvestigingen in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Daarnaast voert het bedrijf ook Nissan, Dacia, en Kia

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.