Oto-Lion vraagt faillissement aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door een frauderende medewerker, een tegenwerkende bank en de slechte economische omstandigheden zag directeur-eigenaar Theo van Kan geen andere oplossing dan het aanvragen van een faillissement voor het bedrijf waar hij al 44 jaar voor werkt.

`Vreselijke toestand`
“Van een teruglopende markt heeft natuurlijk iedereen last. Maar wij hebben ook te maken gehad met een frauderende ex-werknemer. Die had in de loop der tijd 25 auto’s en een som geld ontvreemd. Verder werkt de bank tegen, die heeft ons krediet opgezegd. Het is een vreselijke toestand.”

Lees meer over het faillissement en de fraude op Wij Noordholland

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.