Kia-dealers nemen activiteiten subdealers over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Recentelijk nam ook Auto Bleeker al de activiteiten van haar subdealer Keleman over.

Leendert van den Born neemt de activiteiten over van Auto Kennedie in Oosterhout. Van den Born gaat onder eigen naam verder in Oosterhout. De dealerholding groeit hierdoor naar vier vestigingen, allen in Brabant. 

Autobedrijf Fase gaat in Moordrecht een nieuwe Kia-vestiging bouwen. Fase neemt daarbij de verkoopactiviteit over van autobedrijf Van Mannekes, dat een kilometer verderop is gelegen. Ook Fase groeit hierdoor naar vier vestigingen. Het bedrijf is al actief in Alphen aan den Rijn (foto), Woerden en Waddinxveen. 

Zowel Auto Kennedie als Van Mannekes zijn subdealer. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kia-dealers nemen activiteiten subdealers over | Automotive Online

Kia-dealers nemen activiteiten subdealers over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Recentelijk nam ook Auto Bleeker al de activiteiten van haar subdealer Keleman over.

Leendert van den Born neemt de activiteiten over van Auto Kennedie in Oosterhout. Van den Born gaat onder eigen naam verder in Oosterhout. De dealerholding groeit hierdoor naar vier vestigingen, allen in Brabant. 

Autobedrijf Fase gaat in Moordrecht een nieuwe Kia-vestiging bouwen. Fase neemt daarbij de verkoopactiviteit over van autobedrijf Van Mannekes, dat een kilometer verderop is gelegen. Ook Fase groeit hierdoor naar vier vestigingen. Het bedrijf is al actief in Alphen aan den Rijn (foto), Woerden en Waddinxveen. 

Zowel Auto Kennedie als Van Mannekes zijn subdealer. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.