Ron Wensink van Astrum Automotive overleden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Geert Vermeer

    Uiteindelijk toch de strijd verloren. Een groot mens en een rasondernemer heeft ons verlaten. Hij laat geweldige bedrijven na, maar het is uitermate triest dat hijzelf niet nog vele jaren van het leven heeft mogen genieten. Heel veel sterkte aan familie en naaste medewerkers.