Siton Autogroep schaalt Opel-activiteit terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Goettsch snapte niet iedereen dat. “De combinatie van Opel en AD vestiging is niet altijd duidelijk voor de klant, bovendien is het in kleine vestigingen lastiger om te blijven voldoen aan dealerstandaards. Vaak staan de investeringen niet  meer in verhoudingen tot het potentieel”, aldus Goettsch.

Het bedrijf concentreert  de Opel-activiteiten in Heerenveen en Drachten, met een servicepunt in Buitenpost. Volgens Opel Nederland-woordvoerder Jeroen Maas is de beslissing in goed onderling overleg met Opel Nederland genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Siton Autogroep schaalt Opel-activiteit terug | Automotive Online

Siton Autogroep schaalt Opel-activiteit terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Goettsch snapte niet iedereen dat. “De combinatie van Opel en AD vestiging is niet altijd duidelijk voor de klant, bovendien is het in kleine vestigingen lastiger om te blijven voldoen aan dealerstandaards. Vaak staan de investeringen niet  meer in verhoudingen tot het potentieel”, aldus Goettsch.

Het bedrijf concentreert  de Opel-activiteiten in Heerenveen en Drachten, met een servicepunt in Buitenpost. Volgens Opel Nederland-woordvoerder Jeroen Maas is de beslissing in goed onderling overleg met Opel Nederland genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.