Setz start door zonder Suzuki

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oorzaak voor het faillissement lag volgens Setz onder meer bij ‘onwillige debiteuren’. “Een subdealer van ons ging failliet en die had nog een betaling open staan. Een aantal particuliere klanten kwam in de schuldsanering terecht. Alles bij elkaar plus een bank die de touwtjes steeds strakker aantrok heeft ervoor gezorgd dat we op een gegeven moment geen andere oplossing meer zagen dan faillissement aan te vragen.”

Inmiddels draait het bedrijf weer volop, zegt Setz. “In de werkplaats is het hartstikke druk. We dachten dat we wel wat klanten kwijt zouden raken, maar dat lijkt mee te vallen. Ze hebben ons echt gesteund.”

Op één monteur na zijn alle personeelsleden weer aan het werk. “We moesten voorzichtig de draad weer oppakken, maar als het zo doorgaat, kunnen we hem over een tijdje weer aannemen.” Inclusief de twee eigenaren werken er acht mensen bij het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.