Infiniti heropent deuren in Rotterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autobinck, dat Infiniti tussen 2008 en 2012 importeerde, had ook een vestiging in Rotterdam, maar sloot deze nadat de verkopen tegenvielen.

Na Rotterdam opent VKV ook nog een eigen vestiging in Amsterdam en in Zaltbommel. In Rotterdam heeft VKV een deel van het bestaande Renault-dealerpand verbouwd voor Infiniti en hetzelfde geldt volgend jaar voor Zaltbommel. In Amsterdam verbouwt VKV het Nissan-pand. 

DGA Chris Visscher liet eerder dit jaar in een interview met Automotive al weten 2012 als overbruggingsjaar te zien. Volgend jaar komen er nieuwe Infiniti-modellen, die beter aansluiten op de Nederlandse markt. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.